Albert Alcoz::::::::::::::Super 8

Cineasta, escriptor, docent i programador.

Realitza pel·lícules en format super 8, 16mm i vídeo. Les seves pel·lícules s’han projectat en centres com el Anthology Film Arxivis de Nova York, la National Gallery de Dublín, el Caixafòrum de Madrid, el CCCB Xcèntric de Barcelona o el Artium de Vitòria. Entre els seus títols destaquen: Forth and Back and Forth (2007), NIF FI (2007), Aterganiv (2008), NYC SYNC (2008) i Home Movie Holes (2009). Des de maig de 2006 redacta i dissenya el blog Visionary Film sobre cinema d’avantguarda i cinema experimental actual. Ha col·laborat en performances audiovisuals amb Juan Matos Capot.

Mitjançant l’ús del found footage, Albert Alcoz planteja l’entramat visual com un (donis)muntatge que subverteix la relació causa-efecte de les accions mostrades. Fragments fílmics en cel·luloide són objecte d’apropiació i transformació gràcies a recursos gràfics del cinema sense càmera. D’aquesta manera es traça un nou film, situat entre la la figuració i l’abstracció.

Enllaços:

http://www.albertalcoz.com/

http://www.visionaryfilm.net/

 

Juan Matos Capote:::::::::::Circuit Bending

Artista audiovisual, ha estudiat Circuit Bending amb el pioner Reed Ghazala a Cincinnati, Ohio, EUA, i tècniques de Deep Listening amb la compositora i intèrpret Pauline Oliveros a Nova York i Girona.

En els seus concerts fa ús de circuits electrònics que ha creat i modificat (joguines, ràdios, oscil·ladors, etc.). Forma part dels duos Astero al costat d’Alfredo Costa Monteiro i de Árum al costat de Lali Barrière.

Ha participat en diversos festivals de música en radi i en viu. Ha actuat en Hotpot Lab #17 en STEIM (Amsterdam), Festival Sónar 2010 (Museu d’Art Contemporani de Barcelona, MACBA), Störung 2010 i 2011 (La Farinera del Clot, Barcelona), Cicle Hum (Barcelona), en Intr:Murs Mostra Internacional d’Art Sonor (Sevilla), etc.

Enllaços:

www.juanmatoscapote.net

www.circuitbendingbcn.com

 

Oscar Martín:::::::::Software DIY

Programador i músic experimental. El seu treball sonor es basa en la deconstrucció d’enregistraments de camp, síntesi no convencional i l’ús creatiu dels errors de la tecnologia Luthier-digital amb l’entorn de programació Pure Data, amb el qual desenvolupa les seves pròpies eines per a la generació i composició algorítmica-generativa.

Situat en algun lloc entre la Computer Music, l’estètica de l’Error i el Noise generatiu.

Treballa sota el paradigma “open source”. Tota la seva discografia i codi es troben publicades amb llicències obertes en diferents segells i netlabels: Free Programari Seriïs, Uzusounds, Drone Records, tecnoNucleo, BRRR, etc..

Ha col·laborat com a programador d’interactius sonors en diferents projectes de dansa, performances i instal·lacions, i forma part també de l’equip d’edició i adreça de ursonatefanzine, una publicació dedicada a l’art sonor i cultura aural (http://ursonatefanzine.tk) i del projecte de netradi experimental mEtaminaFreeNetRadio (http://metaminafnr.hotglue.me/).

Enllaços:

http://noconventions.mobi/noish

 

Contacte:

circuittorcat@gmail.com

Bookmark and Share